SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

Program Archive

Këtu mund të shihni filmat e Shkollës dhe Filmit Dokumentar, në filmat e prodhuar sipas viteve, në kuadër të këtij programi të DokuFest.

Kliko për të parë filmat e programit Shkolla dhe Filmi Dokumentar sipas viteve, të prodhuar në DokuFest.