EKSPOZITA ‘HDISY’ U HAP NË BEOGRAD

HAPET THIRRJA PËR ‘FUTURE IS HERE XI’ SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

HAPET THIRRJA PËR ‘FUTURE IS HERE XI’

18/11/2022
THIRRJE PËR OFERTUES - KAMERË PROFESIONALE

THIRRJE PËR OFERTUES - KAMERË PROFESIONALE

14/11/2022
FILMBËRËSIT E RINJË TË DOKUFEST UDHËTUAN NË FESTIVALIN E FILMIT ‘SLOBODNA ZONA’ HOW DO I SEE YOU?

FILMBËRËSIT E RINJË TË DOKUFEST UDHËTUAN NË FESTIVALIN E FILMIT ‘SLOBODNA ZONA’

12/11/2022
THIRRJE PËR OFERTUES - DCP PROJEKTOR DIGITAL FILM FACTORY

THIRRJE PËR OFERTUES - DCP PROJEKTOR

09/11/2022
PËRMBYLLËM SHKOLLËN VERORE ‘KIST’ TRANSFORMIMI SHOQËROR INOVATIV NË  KOSOVË 

PËRMBYLLËM SHKOLLËN VERORE ‘KIST’

27/09/2022
KAMPI I TRETË I SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR HOW DO I SEE YOU?

KAMPI I TRETË I SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR

15/09/2022
FTESË PËR OFERTA - PROJEKTOR

FTESË PËR OFERTA - PROJEKTOR

16/07/2022
THIRRJE PËR OFERTUES - MATERIALE SHTYPI

THIRRJE PËR OFERTUES - MATERIALE SHTYPI

08/07/2022
CEREMONIA E HAPJES SË PROJEKTIT ‘KIST’ TRANSFORMIMI SHOQËROR INOVATIV NË  KOSOVË 

CEREMONIA E HAPJES SË PROJEKTIT ‘KIST’

05/07/2022
THIRRJE PËR SHËRBIME USHQIMORE

THIRRJE PËR SHËRBIME USHQIMORE

04/07/2022
THIRRJE PËR OFERTUES - PAJISJE TË ZËRIMIT DIGITAL FILM FACTORY

THIRRJE PËR OFERTUES - PAJISJE TË ZËRIMIT

29/06/2022
THIRRJE PËR OFERTUES – ZHVILLIMI I STRATEGJISË FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

THIRRJE PËR OFERTUES – ZHVILLIMI I STRATEGJISË

28/06/2022
THIRRJE PËR KAMPIN E TRETË TË SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR HOW DO I SEE YOU?

THIRRJE PËR KAMPIN E TRETË TË SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR

27/06/2022
FILMA QË NDËRTOJNË AFTËSITË THEMELORE TË SHEKULLIT 21 SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

FILMA QË NDËRTOJNË AFTËSITË THEMELORE TË SHEKULLIT 21

25/06/2022
THIRRJE PËR APLIKIM - FILMI NË MËSIMDHËNIE SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

THIRRJE PËR APLIKIM - FILMI NË MËSIMDHËNIE

14/05/2022
GRANTE PËR FILMBËRËS FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

GRANTE PËR FILMBËRËS

11/05/2022
EDUKIMI MEDIATIK PËR MËSIMDHËNËS

EDUKIMI MEDIATIK PËR MËSIMDHËNËS

10/05/2022
DOKUFEST DHE GJIMNAZI “GJON BUZUKU” PËR DITËN E TOKËS FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

DOKUFEST DHE GJIMNAZI “GJON BUZUKU” PËR DITËN E TOKËS

24/04/2022
PROJEKTI “MOTRA” FITON GRANTIN E PARË FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

PROJEKTI “MOTRA” FITON GRANTIN E PARË

17/04/2022
PRODUCTION OF DOKUFEST 2022 VISUAL CAMPAIGN FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

PRODUCTION OF DOKUFEST 2022 VISUAL CAMPAIGN

12/04/2022
THIRRJE PËR APLIKIM

THIRRJE PËR APLIKIM

08/04/2022
KAMPI NDËRKULTUROR PRANVEROR HOW DO I SEE YOU?

KAMPI NDËRKULTUROR PRANVEROR

01/04/2022
OPEN CALL FOR BIDDERS FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

OPEN CALL FOR BIDDERS

21/03/2022
BASHKOJUNI EKIPIT TË DOKUFEST HOW DO I SEE YOU?

BASHKOJUNI EKIPIT TË DOKUFEST

09/03/2022
THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

03/03/2022
FUTURE IS FEMALE - DITA NDËRKOMBËTARE E GRUAS DIGITAL FILM FACTORY

FUTURE IS FEMALE - DITA NDËRKOMBËTARE E GRUAS

28/02/2022
PANELI ‘SUCCEEDING DESPITE - THE CHALLENGES OF YOUNG EUROPEANS’

PANELI ‘SUCCEEDING DESPITE - THE CHALLENGES OF YOUNG EUROPEANS’

28/02/2022
‘FILMI NË MËSIMDHËNIE’ PËR MËSUESIT NË MAL TË ZI SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

‘FILMI NË MËSIMDHËNIE’ PËR MËSUESIT NË MAL TË ZI

07/02/2022
FABRIKA DIGJITALE E FILMIT DIGITAL FILM FACTORY

FABRIKA DIGJITALE E FILMIT

28/01/2022
‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI X SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI X

26/01/2022
EKSPOZITA E KLUBEVE TË MEDIAS DIGITAL MEDIA CLUBS

EKSPOZITA E KLUBEVE TË MEDIAS

23/12/2021
TË DREJTAT E NJERIUT NË FILM FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

TË DREJTAT E NJERIUT NË FILM

22/12/2021
CALL FOR BIDDERS ‘HOW DO I SEE YOU?’ HOW DO I SEE YOU?

CALL FOR BIDDERS ‘HOW DO I SEE YOU?’

22/12/2021
FUTURE IS HERE 2022 SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

FUTURE IS HERE 2022

01/12/2021
GRANTE PËR FILMBËRËS FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

GRANTE PËR FILMBËRËS

21/10/2021
PUNËTORI PËR KRIJIMIN E DOKUMENTARËVE KREATIV

PUNËTORI PËR KRIJIMIN E DOKUMENTARËVE KREATIV

19/10/2021
THIRRJE PËR APLIKIM

THIRRJE PËR APLIKIM

15/10/2021
KAMP I DYTË PËR SHKËMBIM NDËRKULTUROR  HOW DO I SEE YOU?

KAMP I DYTË PËR SHKËMBIM NDËRKULTUROR

08/10/2021
‘HOW DO I SEE YOU?’ MBYLL PUNIMET ME EKSPOZITË AUDIOVIZUALE HOW DO I SEE YOU?

‘HOW DO I SEE YOU?’ MBYLL PUNIMET ME EKSPOZITË AUDIOVIZUALE

16/09/2021
FTESË PËR APLIKIM - RENOVIMI I ZYRËS PËR DOKUFEST

FTESË PËR APLIKIM - RENOVIMI I ZYRËS PËR DOKUFEST

15/09/2021
KAMPI I PARË PËR SHKËMBIM NDËRKULTUROR HOW DO I SEE YOU?

KAMPI I PARË PËR SHKËMBIM NDËRKULTUROR

29/06/2021
NXËNËSIT SHPALOSIN TREGIMET E TYRE EDUCATING 4 EQUALITY

NXËNËSIT SHPALOSIN TREGIMET E TYRE

10/06/2021
MËSUESIT NGA KOSOVA UDHËZOJNË KOLEGËT E TYRE NGA MALI I ZI SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

MËSUESIT NGA KOSOVA UDHËZOJNË KOLEGËT E TYRE NGA MALI I ZI

08/06/2021
KAMPI NDËRKULTUROR ‘HOW DO I SEE YOU?’ HOW DO I SEE YOU?

KAMPI NDËRKULTUROR ‘HOW DO I SEE YOU?’

07/06/2021
DOKUFEST ON TOUR PËR ‘EDUCATING 4 EQUALITY’ EDUCATING 4 EQUALITY

DOKUFEST ON TOUR PËR ‘EDUCATING 4 EQUALITY’

24/05/2021
SI FUNKSIONON NJË BIBLIOTEKË DIGJITALE? EDUCATING 4 EQUALITY

SI FUNKSIONON NJË BIBLIOTEKË DIGJITALE?

06/04/2021
MËSIMDHËNËSIT E SË NESËRMES EDUCATING 4 EQUALITY

MËSIMDHËNËSIT E SË NESËRMES

06/04/2021
‘FUTURE IS HERE’ PREMIERA LOKALE SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

‘FUTURE IS HERE’ PREMIERA LOKALE

06/04/2021
‘HOW DO I SEE YOU?’ KAMPI TRAJNUES HOW DO I SEE YOU?

‘HOW DO I SEE YOU?’ KAMPI TRAJNUES

06/04/2021
ETIKA NË FILMBËRJE EDUCATING 4 EQUALITY

ETIKA NË FILMBËRJE

04/03/2021
RIHAPJA E KINEMASË ‘DOKUKINO’

RIHAPJA E KINEMASË ‘DOKUKINO’

28/12/2020
PËRGATITJET PËR PUNËTORINË MBI NJOHURITË PËR MEDIA

PËRGATITJET PËR PUNËTORINË MBI NJOHURITË PËR MEDIA

25/12/2020
PROGRAM MENTORIMI PËR STUDENTËT PASUNIVERSITARË

PROGRAM MENTORIMI PËR STUDENTËT PASUNIVERSITARË

25/12/2020
PREZANTOJMË LIGJËRUESIT E SHKOLLËS SË FILMIT ‘E ARDHMJA ËSHTË KËTU’

PREZANTOJMË LIGJËRUESIT E SHKOLLËS SË FILMIT ‘E ARDHMJA ËSHTË KËTU’

24/12/2020
SHFAQJET E FILMAVE DHE DEBATET PËR NXËNËSIT PËRGJATË MBYLLJES NË PANDEMI

SHFAQJET E FILMAVE DHE DEBATET PËR NXËNËSIT PËRGJATË MBYLLJES NË PANDEMI

05/05/2020
KLASA VIRTUALE

KLASA VIRTUALE

04/05/2020
MËSIMDHËNËSIT VIZUAL

MËSIMDHËNËSIT VIZUAL

24/03/2020
FILMI PËRTEJ ARGËTIMIT

FILMI PËRTEJ ARGËTIMIT

24/03/2020
ZGJIDHJET KREATIVE PËR GJENERATËN DIGJITALE

ZGJIDHJET KREATIVE PËR GJENERATËN DIGJITALE

24/03/2020
NDRIÇONI KLASËN TUAJ ME IMAZHE TË FUQISHME

NDRIÇONI KLASËN TUAJ ME IMAZHE TË FUQISHME

06/02/2020
‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI I TETË

‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI I TETË

06/02/2020
KULTURA E KOMUNIKIMIT

KULTURA E KOMUNIKIMIT

06/02/2020
SHFAQJET E FILMAVE NËPËR SHKOLLA

SHFAQJET E FILMAVE NËPËR SHKOLLA

04/12/2019
EDUKIMI MEDIATIK NË MËSIMDHËNIE

EDUKIMI MEDIATIK NË MËSIMDHËNIE

04/12/2019
KLUBET DIGJITALE TË MEDIAS

KLUBET DIGJITALE TË MEDIAS

04/12/2019
THIRRJE PËR APLIKIM

THIRRJE PËR APLIKIM

01/10/2019

"Shkolla e filmit 'Future is Here' në DokuFest m'i ka ndërtuar shkathtësitë në përdorimin e programeve profesionale të editimit. Këto më kanë ndihmu me u përfshi profesionalisht në Qendrën Mediale të Universitetit Jacobs në Gjermani, ku në 2 vitet e fundit krijoj përmbajtje multimediale për komunikim shkencor."

Flutura Balaj, Studente, Fizikë dhe Shkenca të Tokës, Universiteti Jacobs - Bremen, Gjermani