SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR: Thirrje për mësimdhënës

“STORIES WE TELL”: ARTI, RINIA DHE NDRYSHIMET SOCIALE! STORIES WE TELL

“STORIES WE TELL”: ARTI, RINIA DHE NDRYSHIMET SOCIALE!

15/02/2024
FILMI SI MJET MËSIMOR NË SHKOLLA PËR NXËNIE INOVATIVE SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

FILMI SI MJET MËSIMOR NË SHKOLLA PËR NXËNIE INOVATIVE

15/02/2024
SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR: THIRRJE PËR MËSIMDHËNËS SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR: THIRRJE PËR MËSIMDHËNËS

09/01/2024
CONNECTING DOTS: Thirrje për hulumtuesit EKSPLORIMI I TRASHËGIMISË SË PËRBASHKËT TË FILMIT

CONNECTING DOTS: Thirrje për hulumtuesit

04/12/2023
12 SHKOLLA PARTNERE NË PUNËTORINË PËR PËRDORIMIN E MJETEVE AUDIO-VIZUELE NË MËSIMDHËNIE TRANSFORMIMI SHOQËROR INOVATIV NË  KOSOVË  +

12 SHKOLLA PARTNERE NË PUNËTORINË PËR PËRDORIMIN E MJETEVE AUDIO-VIZUELE NË MËSIMDHËNIE

10/11/2023
THIRRJE PËR APLIKIM – KAMPI I PARË NDËRKULTUROR “STORIES WE TELL” STORIES WE TELL

THIRRJE PËR APLIKIM – KAMPI I PARË NDËRKULTUROR “STORIES WE TELL”

09/11/2023
DOKUFEST I BASHKOHET KREMTIMIT TË DITËS EVROPIANE TË KINEMASË ARTHOUSE 2023

DOKUFEST I BASHKOHET KREMTIMIT TË DITËS EVROPIANE TË KINEMASË ARTHOUSE 2023

07/11/2023
NJOFTIM PËR NISMËN E RE TË DOKUFEST: STORIES WE TELL STORIES WE TELL

NJOFTIM PËR NISMËN E RE TË DOKUFEST: STORIES WE TELL

02/11/2023
THIRRJE E HAPUR: FUTURE IS HERE XII SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

THIRRJE E HAPUR: FUTURE IS HERE XII

16/10/2023
VALA E RE E FILMBËRËSVE: PREMIERA BOTËRORE FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

VALA E RE E FILMBËRËSVE: PREMIERA BOTËRORE

10/09/2023
GJITHÇKA KA TË BËJË ME TREGIMET, APO? TRANSFORMIMI SHOQËROR INOVATIV NË  KOSOVË  +

GJITHÇKA KA TË BËJË ME TREGIMET, APO?

07/09/2023
EKSPOZITA DIGJITALE: HOW DO I SEE YOU - KOSOVO?

EKSPOZITA DIGJITALE: HOW DO I SEE YOU - KOSOVO?

14/08/2023
THIRRJE PËR KAMPIN E KATËRT TË SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR HOW DO I SEE YOU?

THIRRJE PËR KAMPIN E KATËRT TË SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR

21/07/2023
FILMI DOKUMENTAR NË KLASË, PËR MËSIMDHËNËSIT E SHQIPËRISË SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

FILMI DOKUMENTAR NË KLASË, PËR MËSIMDHËNËSIT E SHQIPËRISË

21/07/2023
FORCË DINAMIKE E TRANSFORMIMIT INOVATIV SHOQËROR TRANSFORMIMI SHOQËROR INOVATIV NË  KOSOVË  +

FORCË DINAMIKE E TRANSFORMIMIT INOVATIV SHOQËROR

10/07/2023
THIRRJE PËR APLIKIME - Grantet për filma FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

THIRRJE PËR APLIKIME - Grantet për filma

14/06/2023
FUQIA E AFTËSIVE MEDIATIKE & INFORMATIKE PËR MËSIMDHËNIE EFEKTIVE!

FUQIA E AFTËSIVE MEDIATIKE & INFORMATIKE PËR MËSIMDHËNIE EFEKTIVE!

01/06/2023
PROJEKTI HDISY-KS?: SFIDIMI I PARAGJYKIMEVE PËRMES BASHKËPUNIMIT ARTISTIK

PROJEKTI HDISY-KS?: SFIDIMI I PARAGJYKIMEVE PËRMES BASHKËPUNIMIT ARTISTIK

31/05/2023
SHFAQJE E FILMAVE TË PRODHUAR NGA DOKUFEST NË GJENEVË

SHFAQJE E FILMAVE TË PRODHUAR NGA DOKUFEST NË GJENEVË

23/05/2023
MEDIA: NGA TEORIA NË PRAKTIKË FABRIKA E SHKATHTËSIVE DIGJITALE

MEDIA: NGA TEORIA NË PRAKTIKË

03/05/2023
THIRRJE E HAPUR PËR MËSIMDHËNËS

THIRRJE E HAPUR PËR MËSIMDHËNËS

03/05/2023
THIRRJE PËR OFERTUES: PAJISJE TË ZËRIMIT

THIRRJE PËR OFERTUES: PAJISJE TË ZËRIMIT

04/04/2023
THIRRJE PËR OFERTUES: TITRIM E PËRKTHIM

THIRRJE PËR OFERTUES: TITRIM E PËRKTHIM

04/04/2023
MËSUESIT PËR MËSUESIT DREJT ‘MËSUESVE TË SË NESËRMES’ SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

MËSUESIT PËR MËSUESIT DREJT ‘MËSUESVE TË SË NESËRMES’

04/04/2023
THIRRJE PËR KRIJIMIN E KAMPANJËS VIZUALE TË DOKUFEST 2023 FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

THIRRJE PËR KRIJIMIN E KAMPANJËS VIZUALE TË DOKUFEST 2023

04/04/2023
THIRRJE PËR VEND PUNE

THIRRJE PËR VEND PUNE

30/03/2023
TREGOJENI HISTORINË TUAJ ME NJË FILM TË SHKURTËR! TRANSFORMIMI SHOQËROR INOVATIV NË  KOSOVË 

TREGOJENI HISTORINË TUAJ ME NJË FILM TË SHKURTËR!

16/03/2023
THIRRJE E HAPUR PËR KAMPIN NDËRKULTUROR ‘HOW DO I SEE YOU KOSOVA?’

THIRRJE E HAPUR PËR KAMPIN NDËRKULTUROR ‘HOW DO I SEE YOU KOSOVA?’

03/03/2023
HAPIM THIRRJEN PËR PUNËTORITË E PROJEKTIT ‘SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR’ SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

HAPIM THIRRJEN PËR PUNËTORITË E PROJEKTIT ‘SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR’

15/02/2023
TAKOHEMI EDHE ME NJË VALË TË SË ARDHMES ME ‘FUTURE IS HERE 2023’ SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

TAKOHEMI EDHE ME NJË VALË TË SË ARDHMES ME ‘FUTURE IS HERE 2023’

07/02/2023
DOCS@DOKUFEST - PUBLIKOHET ARKIVA E FILMAVE TË DOKULAB

DOCS@DOKUFEST - PUBLIKOHET ARKIVA E FILMAVE TË DOKULAB

30/12/2022
EKSPOZITA ‘HDISY’ U HAP NË BEOGRAD HOW DO I SEE YOU?

EKSPOZITA ‘HDISY’ U HAP NË BEOGRAD

30/11/2022
HAPET THIRRJA PËR ‘FUTURE IS HERE XI’ SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

HAPET THIRRJA PËR ‘FUTURE IS HERE XI’

18/11/2022
THIRRJE PËR OFERTUES - KAMERË PROFESIONALE

THIRRJE PËR OFERTUES - KAMERË PROFESIONALE

14/11/2022
FILMBËRËSIT E RINJË TË DOKUFEST UDHËTUAN NË FESTIVALIN E FILMIT ‘SLOBODNA ZONA’ HOW DO I SEE YOU?

FILMBËRËSIT E RINJË TË DOKUFEST UDHËTUAN NË FESTIVALIN E FILMIT ‘SLOBODNA ZONA’

12/11/2022
THIRRJE PËR OFERTUES - DCP PROJEKTOR DIGITAL FILM FACTORY

THIRRJE PËR OFERTUES - DCP PROJEKTOR

09/11/2022
PËRMBYLLËM SHKOLLËN VERORE ‘KIST’ TRANSFORMIMI SHOQËROR INOVATIV NË  KOSOVË 

PËRMBYLLËM SHKOLLËN VERORE ‘KIST’

27/09/2022
KAMPI I TRETË I SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR HOW DO I SEE YOU?

KAMPI I TRETË I SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR

15/09/2022
EKSPOZITA MULTIMEDIALE “HOW DO I SEE YOU?” NË DOKUFEST HOW DO I SEE YOU?

EKSPOZITA MULTIMEDIALE “HOW DO I SEE YOU?” NË DOKUFEST

11/08/2022
FTESË PËR OFERTA - PROJEKTOR

FTESË PËR OFERTA - PROJEKTOR

16/07/2022
THIRRJE PËR OFERTUES - MATERIALE SHTYPI

THIRRJE PËR OFERTUES - MATERIALE SHTYPI

08/07/2022
CEREMONIA E HAPJES SË PROJEKTIT ‘KIST’ TRANSFORMIMI SHOQËROR INOVATIV NË  KOSOVË 

CEREMONIA E HAPJES SË PROJEKTIT ‘KIST’

05/07/2022
THIRRJE PËR SHËRBIME USHQIMORE

THIRRJE PËR SHËRBIME USHQIMORE

04/07/2022
THIRRJE PËR OFERTUES - PAJISJE TË ZËRIMIT DIGITAL FILM FACTORY

THIRRJE PËR OFERTUES - PAJISJE TË ZËRIMIT

29/06/2022
THIRRJE PËR OFERTUES – ZHVILLIMI I STRATEGJISË FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

THIRRJE PËR OFERTUES – ZHVILLIMI I STRATEGJISË

28/06/2022
THIRRJE PËR KAMPIN E TRETË TË SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR HOW DO I SEE YOU?

THIRRJE PËR KAMPIN E TRETË TË SHKËMBIMIT NDËRKULTUROR

27/06/2022
FILMA QË NDËRTOJNË AFTËSITË THEMELORE TË SHEKULLIT 21 SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

FILMA QË NDËRTOJNË AFTËSITË THEMELORE TË SHEKULLIT 21

25/06/2022
THIRRJE PËR APLIKIM - FILMI NË MËSIMDHËNIE SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

THIRRJE PËR APLIKIM - FILMI NË MËSIMDHËNIE

14/05/2022
GRANTE PËR FILMBËRËS FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

GRANTE PËR FILMBËRËS

11/05/2022
EDUKIMI MEDIATIK PËR MËSIMDHËNËS

EDUKIMI MEDIATIK PËR MËSIMDHËNËS

10/05/2022
DOKUFEST DHE GJIMNAZI “GJON BUZUKU” PËR DITËN E TOKËS FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

DOKUFEST DHE GJIMNAZI “GJON BUZUKU” PËR DITËN E TOKËS

24/04/2022
PROJEKTI “MOTRA” FITON GRANTIN E PARË FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

PROJEKTI “MOTRA” FITON GRANTIN E PARË

17/04/2022
PRODUCTION OF DOKUFEST 2022 VISUAL CAMPAIGN FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

PRODUCTION OF DOKUFEST 2022 VISUAL CAMPAIGN

12/04/2022
THIRRJE PËR APLIKIM

THIRRJE PËR APLIKIM

08/04/2022
KAMPI I DYTË NDËRKULTUROR PRANVEROR HOW DO I SEE YOU?

KAMPI I DYTË NDËRKULTUROR PRANVEROR

01/04/2022
OPEN CALL FOR BIDDERS FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

OPEN CALL FOR BIDDERS

21/03/2022
BASHKOJUNI EKIPIT TË DOKUFEST HOW DO I SEE YOU?

BASHKOJUNI EKIPIT TË DOKUFEST

09/03/2022
THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

THIRRJE PËR PUNË PRAKTIKE

03/03/2022
FUTURE IS FEMALE - DITA NDËRKOMBËTARE E GRUAS DIGITAL FILM FACTORY

FUTURE IS FEMALE - DITA NDËRKOMBËTARE E GRUAS

28/02/2022
PANELI ‘SUCCEEDING DESPITE - THE CHALLENGES OF YOUNG EUROPEANS’

PANELI ‘SUCCEEDING DESPITE - THE CHALLENGES OF YOUNG EUROPEANS’

28/02/2022
‘FILMI NË MËSIMDHËNIE’ PËR MËSUESIT NË MAL TË ZI SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

‘FILMI NË MËSIMDHËNIE’ PËR MËSUESIT NË MAL TË ZI

07/02/2022
FABRIKA DIGJITALE E FILMIT DIGITAL FILM FACTORY

FABRIKA DIGJITALE E FILMIT

28/01/2022
‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI X SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI X

26/01/2022
EKSPOZITA E KLUBEVE TË MEDIAS DIGITAL MEDIA CLUBS

EKSPOZITA E KLUBEVE TË MEDIAS

23/12/2021
TË DREJTAT E NJERIUT NË FILM FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

TË DREJTAT E NJERIUT NË FILM

22/12/2021
CALL FOR BIDDERS ‘HOW DO I SEE YOU?’ HOW DO I SEE YOU?

CALL FOR BIDDERS ‘HOW DO I SEE YOU?’

22/12/2021
FUTURE IS HERE 2022 SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

FUTURE IS HERE 2022

01/12/2021
GRANTE PËR FILMBËRËS FURTHERING DEMOCRATIC SOCIETY THROUGH THE USE OF CULTURE AND ARTS

GRANTE PËR FILMBËRËS

21/10/2021
PUNËTORI PËR KRIJIMIN E DOKUMENTARËVE KREATIV

PUNËTORI PËR KRIJIMIN E DOKUMENTARËVE KREATIV

19/10/2021
THIRRJE PËR APLIKIM

THIRRJE PËR APLIKIM

15/10/2021
KAMP I DYTË PËR SHKËMBIM NDËRKULTUROR  HOW DO I SEE YOU?

KAMP I DYTË PËR SHKËMBIM NDËRKULTUROR

08/10/2021
‘HOW DO I SEE YOU?’ MBYLL PUNIMET ME EKSPOZITË AUDIOVIZUALE HOW DO I SEE YOU?

‘HOW DO I SEE YOU?’ MBYLL PUNIMET ME EKSPOZITË AUDIOVIZUALE

16/09/2021
FTESË PËR APLIKIM - RENOVIMI I ZYRËS PËR DOKUFEST

FTESË PËR APLIKIM - RENOVIMI I ZYRËS PËR DOKUFEST

15/09/2021
KAMPI I PARË PËR SHKËMBIM NDËRKULTUROR HOW DO I SEE YOU?

KAMPI I PARË PËR SHKËMBIM NDËRKULTUROR

29/06/2021
NXËNËSIT SHPALOSIN TREGIMET E TYRE EDUCATING 4 EQUALITY

NXËNËSIT SHPALOSIN TREGIMET E TYRE

10/06/2021
MËSUESIT NGA KOSOVA UDHËZOJNË KOLEGËT E TYRE NGA MALI I ZI SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

MËSUESIT NGA KOSOVA UDHËZOJNË KOLEGËT E TYRE NGA MALI I ZI

08/06/2021
KAMPI NDËRKULTUROR ‘HOW DO I SEE YOU?’ - Edicioni Online HOW DO I SEE YOU?

KAMPI NDËRKULTUROR ‘HOW DO I SEE YOU?’ - Edicioni Online

07/06/2021
DOKUFEST ON TOUR PËR ‘EDUCATING 4 EQUALITY’ EDUCATING 4 EQUALITY

DOKUFEST ON TOUR PËR ‘EDUCATING 4 EQUALITY’

24/05/2021
SI FUNKSIONON NJË BIBLIOTEKË DIGJITALE? EDUCATING 4 EQUALITY

SI FUNKSIONON NJË BIBLIOTEKË DIGJITALE?

06/04/2021
MËSIMDHËNËSIT E SË NESËRMES EDUCATING 4 EQUALITY

MËSIMDHËNËSIT E SË NESËRMES

06/04/2021
‘FUTURE IS HERE’ PREMIERA LOKALE SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

‘FUTURE IS HERE’ PREMIERA LOKALE

06/04/2021
‘HOW DO I SEE YOU?’ KAMPI TRAJNUES HOW DO I SEE YOU?

‘HOW DO I SEE YOU?’ KAMPI TRAJNUES

06/04/2021
ETIKA NË FILMBËRJE EDUCATING 4 EQUALITY

ETIKA NË FILMBËRJE

04/03/2021
RIHAPJA E KINEMASË ‘DOKUKINO’

RIHAPJA E KINEMASË ‘DOKUKINO’

28/12/2020
PËRGATITJET PËR PUNËTORINË MBI NJOHURITË PËR MEDIA HOW DO I SEE YOU?

PËRGATITJET PËR PUNËTORINË MBI NJOHURITË PËR MEDIA

25/12/2020
PROGRAM MENTORIMI PËR STUDENTËT PASUNIVERSITARË

PROGRAM MENTORIMI PËR STUDENTËT PASUNIVERSITARË

25/12/2020
PREZANTOJMË LIGJËRUESIT E SHKOLLËS SË FILMIT ‘E ARDHMJA ËSHTË KËTU’

PREZANTOJMË LIGJËRUESIT E SHKOLLËS SË FILMIT ‘E ARDHMJA ËSHTË KËTU’

24/12/2020
SHFAQJET E FILMAVE DHE DEBATET PËR NXËNËSIT PËRGJATË MBYLLJES NË PANDEMI EDUCATING 4 EQUALITY

SHFAQJET E FILMAVE DHE DEBATET PËR NXËNËSIT PËRGJATË MBYLLJES NË PANDEMI

05/05/2020
KLASA VIRTUALE

KLASA VIRTUALE

04/05/2020
MËSIMDHËNËSIT VIZUAL

MËSIMDHËNËSIT VIZUAL

24/03/2020
FILMI PËRTEJ ARGËTIMIT

FILMI PËRTEJ ARGËTIMIT

24/03/2020
ZGJIDHJET KREATIVE PËR GJENERATËN DIGJITALE

ZGJIDHJET KREATIVE PËR GJENERATËN DIGJITALE

24/03/2020
NDRIÇONI KLASËN TUAJ ME IMAZHE TË FUQISHME

NDRIÇONI KLASËN TUAJ ME IMAZHE TË FUQISHME

06/02/2020
‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI I TETË SHKOLLA DHE FILMI DOKUMENTAR

‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI I TETË

06/02/2020
KULTURA E KOMUNIKIMIT

KULTURA E KOMUNIKIMIT

06/02/2020
SHFAQJET E FILMAVE NËPËR SHKOLLA FILM AND FACTUAL MEDIA

SHFAQJET E FILMAVE NËPËR SHKOLLA

04/12/2019
EDUKIMI MEDIATIK NË MËSIMDHËNIE

EDUKIMI MEDIATIK NË MËSIMDHËNIE

04/12/2019
KLUBET DIGJITALE TË MEDIAS

KLUBET DIGJITALE TË MEDIAS

04/12/2019
THIRRJE PËR APLIKIM

THIRRJE PËR APLIKIM

01/10/2019

"Shkolla e filmit 'Future is Here' në DokuFest m'i ka ndërtuar shkathtësitë në përdorimin e programeve profesionale të editimit. Këto më kanë ndihmu me u përfshi profesionalisht në Qendrën Mediale të Universitetit Jacobs në Gjermani, ku në 2 vitet e fundit krijoj përmbajtje multimediale për komunikim shkencor."

Flutura Balaj, Studente, Fizikë dhe Shkenca të Tokës, Universiteti Jacobs - Bremen, Gjermani