Ndriçoni klasën tuaj me imazhe të fuqishme

Ndriçoni klasën tuaj me imazhe të fuqishme

Me shfaqjet e bëra në shkolla, nga filmat e prodhuar të DokuFest nxënësit mësuan dhe diskutuan për përgjegjësinë, paragjykimet, tolerancën dhe shumë tema tjera…

Artikulli i plotë në versionin anglisht.