‘FUTURE IS HERE’ PREMIERA LOKALE

‘FUTURE IS HERE’ PREMIERA LOKALE

Përderisa humbëm mundësinë verën e kaluar për të shfaqur filmat e studentëve tanë të filmit gjatë festivalit në Kino Lumi, ne organizuam një shfaqje të kinemasë të tetë filmave që u prodhuan gjatë vitit 2020. Kjo ishte gjithashtu mundësia e parë për audiencën lokale për t’u takuar me kineastë të rinj dhe për t’u angazhuar me ta në një sesion të zgjeruar me pyetje për të diskutuar temën e filmave të tyre dhe motivimin e tyre për të treguar këto histori.

Këta filma, nën drejtimin e Blerta Zeqirit dhe Andrijana Stojkovic u krijuan nga Nazmi Latifi, Albulena Kurti, Anisa Krasniqi, Bardha Kryeziu, Vlera Azizi, Endri Maloku, Lum Borovci, Ideal Nrecaj, Freskim Nrecaj, Vlera Haxhibeqiri, Maxhid Rruka, Vlera Dani, Elsa Mala, Jon Nila.

Të gjithë filmat ofrohen falas këtu.