0 Comments

RIHAPJA E KINEMASË “DOKUKINO”

Jemi jashtëzakonisht të lumtur t’ju njoftojmë se po e rihapim kinemanë tonë DokuKino. Kinemaja do të rihapet më 4 janar […]

0 Comments

PËRGATITJET PËR PUNËTORINË MBI NJOHURITË PËR MEDIA

Duke marrë parasysh situatën epidemiologjike në vend, me datën një dhe gjashtë dhjetor partnerët e projektit u takuan online për […]

0 Comments

PROGRAM MENTORIMI PËR STUDENTËT PASUNIVERSITARË

DokuFest zhvilloi sesionin e parë informues për studentët pasuniversitarë të psikologjisë në Universitetin e Prishtinës si pjesë e një programi […]

0 Comments

PREZANTOJMË LIGJËRUESIT E SHKOLLËS SË FILMIT “E ARDHMJA ËSHTË KËTU”

Regjisorë të njohur dhe profesionistë të filmit janë bashkangjitur në Shkollën tonë të Filmit ‘E ARDHMJA ËSHTË KËTU’ për të […]

0 Comments

REOPENING THE CINEMA

We are pleased to announce the reopening of our cinema DokuKino. The Cinema will reopen on January 4, 2021 with […]

0 Comments

PREPARATIONS FOR MEDIA LITERACY WORKSHOP

In the light of the epidemiological situation between 1 and 16 December project partners met up online to talk about […]

0 Comments

MENTORING PROGRAM FOR POSTGRADUATE STUDENTS

DokuFest and the Department of Psychology at the University of Prishtina have signed a memorandum of agreement that will allow […]

0 Comments

FUTURE IS HERE 2021 LECTURERS

Acclaimed filmmakers and film professionals have joined our Film School ‘FUTURE IS HERE’ to teach and guide our high school […]

0 Comments

FILM SCREENINGS AND DEBATES FOR STUDENTS DURING LOCKDOWN

One of the major challenges for our educational program was the incorporation of the film through online platforms. Right after […]

0 Comments

Virtual Classroom

DokuFest’s educational department DokuLab has intensified the activities despite the pandemic and the lockdown of the educational sector in Kosovo. […]