THIRRJE PËR KRIJIMIN E KAMPANJËS VIZUALE TË DOKUFEST 2023

THIRRJE PËR KRIJIMIN E KAMPANJËS VIZUALE TË DOKUFEST 2023

DokuFest është duke kërkuar krijues kampanje për edicionin e 22-të të festivalit që mbahet prej 4 deri më 12 gusht 2023.

Dizajneri/krijuesi që kontraktohet për dizajnimin e kampanjës së edicionit të 22-të do të punoj ngushtë me udhëheqjen artistike të DokuFest. Kampanja do të fokusohet në gërshetimin e festivalit me temën e përzgjedhur për këtë vit. Me qasje kreative dhe tërheqëse, fushata duhet të rrisë ndërgjegjësimin dhe të rrisë angazhimin me publikun. Detyra e krijuesit (kompanisë krijuese) përfshin zhvillimin, dizajnimin e materialeve vizuale në internet, rrjete sociale, print, si dhe konceptimin e ceremonisë hapëse dhe mbyllëse të festivalit.

Për më shumë detaje lexoni termet e referencës