‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI I TETË

‘FUTURE IS HERE’ EDICIONI I TETË

Përmes projektit “Shkolla dhe filmi dokumetar”, DokuFest i mëson të rinjve procesin e filmbërjes dhe dokumentarit, ashtu që ata të paraqesin vizualisht rrethin e tyre - duke i dhënë atyre paisje dhe njohuritë elementare nga profesionistë të kësaj fushe.

Artikulli i plotë, në versionin anglisht.

Ky projekt përkrahet nga National Endowment for Democracy.