Filmi dhe Mediat Faktike

Për qasje të plotë në Bibliotekën Digjitale ju duhet llogari aktive në DokuLab

Llogari e re

7 filma të prodhuar nga projekti “Filmi dhe Mediat Faktike” granti i të cilit është siguruar nga ‘Luxembourg support for Civil Society in Kosovo’ financuar nga Qeveria e Dukatit të Madh të Luksemburgut dhe menaxhuar nga Fondacionit Kosovar për Shoqëri Civile.

Film and Factual Media 2019

A Call from Yesterday

All about Ego

Anonymus

Before 2019 after 1999

Burrë

Thoughts

Uncertain

"Shkolla e filmit dokumentar, më ka mësuar si t'i kanalizoj mendimet e mia dhe si të ëndërroj. Jam mësuar ta shoh botën me një sy tjetër dhe ta gjej inspirimin për të treguar një storie në çdo cep të jetës sime. Që atëherë, asnjëherë s’jam ndalur së bëri filma sepse inspirimin, vullnetin dhe njohurinë që e kam marrë, më shoqëron çdo ditë në jetën time."


Leart Rama, Regjisor