Regional Film School Active

Pusta Reka

Duke bredhur ndërmjet peizazheve të pafundme dhe duke u shmangur nga rruga e kafshëve si dhe me njerëzit që vazhdojnë jetën e tyre, Pusta Reka është një kartolinë audio-vizuale nga një vend i qetë, ku ajo që është në horizont thjeshtë mjafton.

Regjia: Darko Nabakov, Lejla Subo.