Regional Film School Active

Invisibles

Të fejuara dhe të lumtura në dashuri, këto dy vajza tregojnë me guxim historinë e jetës së tyre të përbashkët si një çift lezbike në Kosovë.

Regjia: Ishak Jalimam, Monika Simunac, Nita Zeqiri, Petar Antevski