0 Comments

Film Screenings in Schools

November, 2019 The DokuLab department organized 14 screenings in 12 different High Schools all over Kosovo to to over 450 […]

0 Comments

Media & Information Literacy

A training program on integrating Media and Information Literacy for High School Teachers who use audiovisual tools in classroom. The […]

0 Comments

THIRRJE PËR APLIKIM

DokuFest, në bashkëpunim me Misionin e OSBE-së në Kosovë, fton mësimdhënësit që ligjerojnë lëndët mësimore të fushave kurrikulare Gjuhët dhe […]