Regional Film School Active

Filmat e tre gjeneratave të kineastëve nga rajoni i Ballkanit Perëndimor të cilët morën pjesë në laboratorin artistik, të larmishëm, informal e krijues të filmit dokumentar, iniciuar nga Pravo Ljudski Film Festival dhe DokuFest, mbështetur nga National Endowment for Democracy (NED).

Film School Active 2019

Film School Active 2019

Different Kind Of Superheroes

Shiko filmin
Film School Active 2019

Naser

Shiko filmin
Film School Active 2019

Salina

Shiko filmin
Film School Active 2019

The Balconies

Shiko filmin
Film School Active 2019

Valdanos

Shiko filmin