Regional Film School Active

The Spring In Summer

Ky film i shkurtër dokumentar kap momentet kur përdorim burimin e ujit. Është një histori poetike dhe alegorike për njerëzit, ndryshimet, lidhjet, ngjashmëritë. Të gjithë ndalemi pranë burimit të ujit, qoftë edhe për një moment, pavarësisht se nga vijmë apo ku shkojmë. Kjo është një histori për të gjithë ne të rinj, të moshuar, të lumtur ose të trishtuar, të zemëruar ose të kënaqur, ose thjesht jemi të etur. Kjo është një histori për momentet e vogla të magjisë që ndodhin atje, në burim.

Regjia: Edin Alija, Mila Radonjikj, Vanja Ristic