Human Rights Film Factory

6 tregime nga kufijtë shoqëror të Kosovës, të krijuar nga kineastë në zhvillim nga Kosova dhe rajoni. Programi u financua nga Bashkimi Evropian (BE) dhe u menaxhua nga Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë.