Regional Film School Active

Filmat e tre gjeneratave të kineastëve nga rajoni i Ballkanit Perëndimor të cilët morën pjesë në laboratorin artistik, të larmishëm, informal e krijues të filmit dokumentar, iniciuar nga Pravo Ljudski Film Festival dhe DokuFest, mbështetur nga National Endowment for Democracy (NED).